I dag skal det handle om støjhegn

Hej alle sammen. Så er det næsten jul. 2 uger to go. Nyder I december? Har I fået købt alle julegaverne? I dag skal vi tale om noget, som hedder et støjhegn. Ved I hvad det er? Hvis ikke, så læs med i dag herinde og bliv klogere på dette. Det er det, som jeg vil fortælle om herinde i dag. Læs med nedenfor.

Støjhegn er godt for alle

Har du larm i baghaven? Det kan vi ikke have. Så derfor skal vi i dag tale om støjhegn. Det er noget, som virkelig er værd at vide noget om, hvis man bor tæt på larm. Det kan være en byggeplads, tog, motorvej eller lign. Jeg vil i dag fortælle jer om dette hegn herinde. Lad os fokuserer på støjhegn. Først lad os lige tale om, hvad dette er: Det er nemlig noget, som mange ikke ved, så derfor kan jeg fortælle jer, at et støjhegn er et stort hegn, som bruges til at dæmpe støjen fra f.eks. trafik fra tog, motorvej eller anden trafik. Det er noget, som man byer har der hvor der er beboelse og byggeplads tæt på hinanden. Eller tog. Eller industri. Det kan bruges i mange sammenhænge. Der er ligesom to forskellige hegn: refleksions- og absorberingshegn. Der er altså disse to forskellige versioner at vælge imellem. Det er noget, som man har benyttet sig af gennem årenes løb. Er det noget for dig? Så læs mere nedenfor.

Sal du have del i dette ligesom så mange andre allerede har fået?

Det er sådan en ting her, som kan gøre din hverdag meget bedre i det lange løb. Det kan være at du bor tæt på en byggeplads eller på industri, og der bare hver eneste dag er larm herfra. Det bliver man træt af i længden. Man hvad er støjhegn lavet af? Dette slags hegn er lavet af træ eller glas. Det kan tilmed være beklædt med planter. Det synes jeg personligt er ret flot og går i et med naturen. Så kan bier og fugle også bruge det til diverse. Det er godt. Jeg har sådan et hegn tæt på mig, fordi der kører toge. Man høre næsten ikke de her toge efter hegnet er kommet op. Det er så lækkert. Det tager altså 99% af støjen – hvilket er noget, som jeg synes er ret vildt. Derfor fortæller jeg jer også om det herinde i dag, fordi jeg synes, at det er så godt. Klik jer ind og se mere.

Læs også mere på bloggen her.

Skriv et svar