Den naturlige hennahårfarve er rød

dreamstime_l_39713270 (1)Ofte vælger folk hårfarve ud fra den farve de synes er pæn, men vil du gerne have en henna farve, så er det den rødlige, der er den naturlige, og den jeg klart vil anbefale alle at bruge, hvis de vil farve hår i hennafarve.

Hvis du ikke en nede med rødt hår, så kan det være, at du skal kigge efter andre løsninger. Grunden til at jeg skriver dette, er fordi at hennaplanten afgiver enormt meget farve, som man blandt andet kan bruge til hår og tatoveringer, MEN det er altså en rød farve, så vil man have farvet sit hår andet end rødt og bruge henna, så er der tilsat nogle andre stoffer for at få denne farve.

Man kan argumentere for, at det med at tilsætte kemikalier – der måske kan være skadelige – har andre hårfarvetyper jo også. Jeg ved ikke om disse er mere eller mindre skadelige, men vil du have en så naturlig hårfarve som muligt, så er rød hennahårfarve vinderen.

Planten henna vokser på varme pletter på verdenkortet som Indien, Egypten, Afrika osv. osv. Den har været anvendt som farvemiddel i flere tusind år, og farveplanten indeholder 0,5-1,5% Lawsonia. Det er dét stof, der giver planten – og derfor også pulveret –  de farvende egenskaber.

Faktisk er hennafarve så gammel en tradition inden for hårstyling, at man har fundet mumier fra oldtidens Egypten, hvis hår har været farvet i røde og orange nuancer.

Leder du efter henna hårfarve til favorable priser, så tag et kig på kamilleshoppen.dk.

Her finder du alle de produkter fra forskellige producenter samlet ét sted, som du kan ønske dig. Og får du smidt lige rigeligt i kurven, så kar shoppen den mulighed, at du kan købe dine varer på afbetaling, men stadig få dem alle med det samme på kun én forsendelse. Rigtigt god fornøjelse!

This entry was posted in Sundhed.

Skriv et svar