Sådan fik jeg mit drømme-smil

Jeg har gået med bøjle i mange år hvilket ikke altid har været lige fedt men en nødvendighed. Mine tænder var nemlig meget skæve og jeg havde også et skævt bid der skulle rettes op på. Ikke nok med det så havde jeg ikke plads til mine visdomstænder så jeg måtte få tandkirurgi i København så de kunne fjernes. Jeg var meget nervøs da jeg skulle have fjernet mine visdomstænder ved hjælp af tandkirurgi i København. Det lød som en stor procedure og jeg frygtede derfor at jeg fik mange smerter. Jeg fik en tid hos Hvidtand og behandlingen var heldigvis hurtigt overstået igen. Det var en rigtig god oplevelse og de var søde og forstående. Jeg kan varmt anbefale Hvidtand tandlæge hvis du lider lidt af tandlægeskræk. Det er især meget normalt at man bliver lidt ekstra nervøs ved tandkirurgi i København.

Bøjlen er langt om længe blevet fjernet

Det er en kæmpe lettelse at jeg nu har fået fjernet min bøjle og mine tænder er blevet snorlige og flotte. Problemet var bare at de mange år med bøjle og madrester der er svære at fjerne helt har gjort mine tænder lidt gullige. Jeg besluttede derfor at få det perfekte smil med tandblegning i Hvidovre. De lige tænder fortjener at shine endnu mere så mit smil blev endnu flottere. Efter tandblegningen i Hvidovre kunne jeg ikke ønske mig mere. Jeg havde fået drømmesmilet og kunne ikke være mere glad. De mange års kamp viste sig at være en god investering. Det krævede masser af tålmodighed men var helt sikkert det hele værd. Hvis du også gerne vil pifte dit smil op så kan jeg også varmt anbefale tandblegning i Hvidovre. Du ser både friskere og yngre ud på ingen tid. Som man også siger: ’Smil til verden og verden smiler tilbage til dig’.

This entry was posted in Sundhed.

Skriv et svar