Som erhverskunde kan du få en servicekontrakt hos Riise VVS

Riise VVS har vvs-installatører med mange års erfaring og ekspertise inden for erhversbygninger, udlejningsejendomme og industrien. Vi tilbyder derfor servicekontrakt hvor vi først og fremmest starter med at sætte os ind i bygningens konkrete installationer samt kundens behov. Dette er meget vigtigt for at kunne komme problemerne i forkøbet eftersom at nogle anlæg er ret komplekse. På den måde kan vi i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere rådgive dig på bedst mulig vis. Så står du og mangler VVS i Glostrup så giv os et kald. Lige meget om det haster eller ej så har vi også akut VVS som kører ud døgnet rundt.

Ingen kunder er ens så vi tilpasser til hver enkelt kunde

Hos Riise VVS går vi meget op i at matche kundens behov. Vi ved nemlig at ingen kunder er ens så selvom det er en VVS i Glostrup du skal bruge så kan du have nogen andre behov end en anden der søger VVS i Glostrup. Vi stræber derfor altid efter at forstå kundens behov og på den måde skræddersyr vores service så den passer til dine behov. Med en samarbejdsaftale med os har vi overblikket over din ejendoms vvs installationer og er naturligvis klar til at rykke med kort varsel såfremt dette skulle blive nødvendigt. Vores kunder sætter stor pris på vores skræddersyet service, da de også slipper for selv at danne sig et overblik .

VVS klar til at hjælpe på døgndrift

Du kan altid ringe til Riise VVS hvis der opstår et problem. Vores akut VVS er klar til at hjælpe lige meget hvad klokken er. Vi står til rådighed altid og kommer ud til dig hurtigst muligt. Det eneste du skal gøre er at give vores akut VVS et kald så kommer vi og læser problemet for dig.

This entry was posted in Sundhed.

Skriv et svar