Sommer = fritstående pool

Hej alle sammen! Det er blevet efterår, men derfor mener jeg stadig godt, at vi kan tale om en fritstående pool her på bloggen i dag. Det er nemlig noget, som man skal planlægge at købe, fordi det er en større ting. Så lad os se lidt fremad på bloggen her i dag. Læs med.

Fritstående pool til næste sommer?

Så blev det søndag, og derfor er jeg klar med en ny blogpost til jer. I dag skal vi se lidt fremad, fordi vi skal tale om en nedkølende, forfriskende fritstående pool. Hvorfor skal vi det? Jamen det er faktisk fordi vi selv sparer sammen til en herhjemme, og det er noget, som man godt kan gøre i god tid. Der er nemlig nogle ting at sætte sig ind i. Hvilken slags pool vil man gerne have. Fritstående eller nedgravet… Hvor meget må den koste. Hvor I haven er der plads til den? Det er alt sammen noget, som man bør overveje. En pool er så god om sommeren. Det er den perfekte legeplads for børnene, hvis I har sådan nogle. Hvis ikke, så er det altså også for voksne. Det er klart hygge, som man kan bruge lang tid på på de varme sommerdage. Jeg er selv været på udkig efter en pool til mig og min mand, som vi gerne vil have sat op næste år. Men skal den være fritstående eller gravet ned? Det er det, som vi overvejer. Der er så mange slags pools, og de er alle så smukke. Jeg drømmer om en lækkert have med pool til sommer, så vi er i planlægningsfasen nu.

Er det også noget for dig?

Måske overvejer du også en fritstående pool? Det gør vi. Når det er 24 grader og man bare sidder og sveder i solen, har været ude at løbe eller måske lavet havearbejder, så er det bare fedt at kunne hoppe i polen. Hvad synes I, vi skal gøre? Skal vi købe en pool, som blive nedgravet eller en fritstående pool? Hvad er flottest? Hvad bliver vi gladest for? Kommentér gerne nedenfor. Jeg er i pool-dilemma, for jeg kunne også godt tænke mig at kunne holde nogle pool-partys næste sommer med lækre cocktails, badedyr, DJ og god stemning. Lyder det ikke dejligt? Så hvad ville I gøre? Fortæl mig nedenfor, så vi kan tage en snak om det.

I kan læse mere boligindhold på bloggen lige her. Ha’ en dejlig søndag eftermiddag.

This entry was posted in Bolig.

Skriv et svar