Stor fan af voksbehandling

Siden jeg startede med at fjerne hår, anbefalede min mor mig at bruge voks. Det holder meget længere end barbering og man undgår at hårene hurtigt vokser ud og samtidig føles helt stive. Jeg har derfor siden jeg var teenager benyttet mig af voksning af ben m.m.. I starten plejede jeg at gøre det selv derhjemme fordi det var nemt og billigt. Senere hen begyndte jeg så at få voksbehandling i Gentofte. Det er selvfølgelig lidt dyrere end at gøre det selv, men resultatet bliver også meget bedre. Hos en skønhedsklinik man også bare ligge og slappe af, mens det bliver gjort for en. Jeg synes også at det er mere smertefrit hos en professionel. Derudover er det jo altid dejligt med lidt selvforkælelse. Det er alle pengene værd, især fordi man kun behøver at gøre det cirka 1 gang om måneden. På den måde sparer man også en masse tid sammenlignet med barbering, som man skal gentage hver anden dag for det meste.

Første gang at jeg prøver intim hårfjerning

Selvom jeg er stor fan af voksbehandling så gik min grænse ved brasiliansk voksning. Jeg plejer at barbere der, men jeg har flere gange overvejet at få brasiliansk voksbehandling. Jeg var dog bange for at det gjorde for ondt og samtidig synes jeg at det var meget grænseoverskridende at skulle være helt nøgen. Jeg valgt dog at se min frygt i øjnene og giv det et forsøg, så jeg fremover selv kunne bedømme om det var noget for mig. Jeg har nemlig en del veninder der har prøvet det, og de synes ikke at det er så slemt.

Positivt overrasket over brasiliansk voksbehandling

Jeg tog mig endelig sammen til at prøve brasiliansk voksning og kan vist godt sige at jeg nu også er fan af det. Huden efterlades blød og hårfri i lang tid og hvad angår smerten så gjorde det slet ikke så ondt som jeg troede. Jeg er jo også vant til voksbehandlinger, så det skal helt klart prøves igen.

Skriv et svar