God oplevelse med Georg Jensen Damask

Bløde, dejlige lagner er bare det bedste at sove på. Derfor blev jeg super glad for mit nyindkøbte lagen fra Georg Jensen Damask, som er super lækkert og lever op til mine forventninger.

Da jeg besøgte deres webshop, bestemte jeg mig for kun at købe et enkelt lagen til at starte med, da jeg ville være sikker på, at kvaliteten på lagnet var i top, inden jeg investerede i flere. Det var det helt bestemt, og jeg skal helt sikkert snart have købt nogle flere lagner, så jeg er sikker på altid at have nogle rene på hylden i skabet. Jeg gider ikke vaske hele tiden.

Flere forskellige farver

Da Georg Jensen Damask har lagner i flere forskellige farver, var jeg i starten lidt i tvivl om, hvilken farve jeg skulle satse på. De er alle sammen flotte, men jeg valgte at gå efter Dark Grey, da jeg synes, at det er en stilfuld farve, som passer til sengetøj i alle farver.

Gå ikke på kompromis

Ofte vælger folk lagner, fordi de er billige og simple. De tænker vel, at lagnerne bare er et linned, der skal gemmes væk under dynerne om dagen og om natten.

Det er nok også rigtigt et langt stykke hen af vejen. Dog synes jeg, at det er utrolig vigtigt, at man sover godt om natten, og at kvaliteten er i top, så det føles godt for den bare hud, som ofte er i direkte kontakt med lagnet mange timer i træk. Man gider virkelig ikke lagner, der kradser.

Desuden holder kvalitetslagner ofte meget længere end billige discount-lagner – specielt hvis man vasker dem ofte. Derfor vil jeg til enhver tid anbefale at gå efter noget, der har en lidt bedre kvalitet f.eks. lagnerne fra Georg Jensen Damask. Prisen er også helt fair, synes jeg.

Find selv deres lagner her

 

Skriv et svar