Fantastisk fest med bar-mobil

Forleden holdte jeg min 30 års i nogle store lokaler inden i byen. Til festen havde jeg fået det arrangeret, således at bar-mobil kom ud og satte en mobil cocktailbar op. Det var en kæmpe succes. Specielt, fordi der var to mega professionelle bartendere med til at mikse cocktailsne. 

Vi var omkring 50 mennesker til festen, hvilket må siges at være en del. Jeg havde inviteret folk til spisning, hvor jeg havde hyret ek kok og to tjenere til at lave og servere os de lækreste retter (hvis jeg selv skal sige til). Det virkede, som om det også var et hit hos mine gæster, som øsede på tallerkenerne af flere omgange. Der var nogle kreative indslag fra mine forældre og nogle venner – både sange og taler. Det var jeg vildt glad for, da jeg på ingen måde havde forventet, at der var nogen, der ville rejse sig og sige et par ord, eller gøre sig den ulejlighed og mikse en sang sammen.

Men det ultimative hit den aften var altså mobil cocktailbar. Det må jeg indrømme. Det var sjovt at se den ældre del af gæsterne hænge sig i baren, som stod de inde i byen på en rigtig mobil cocktailbar. Der blev bestilt eksotiske cocktials til den helt store guldmedalje og til langt ud på natten. Heldigvis havde jeg booket bartenderne, således at de blev der i mange timer.

De kom selv og satte det hele op, og da de var færdige pakkede de alle deres ting sammen også. Det var super skønt. Mine serveringspiger have nemlig ordnet køkkenet, inden de gik, og jeg havde bestilt rengøring af lokalerne hos dem, jeg havde lejet dem af. Det gjorde det super nemt og overskueligt dagen efter, hvor jeg bare kunne koncentrere mig om aftenens begivenheder og om mine gaver (og selvfølgelig mine tømmermænd, hehe. Dem slipper man jo aldrig for).

 

Skriv et svar