Rent kontor og lejlighed med Munditia

Jeg er en meget glad dame. Virkelig glad dame. Endelig har jeg fået mig et rengøringsfirma, der kommer og tager kontoret og hjemmet en gang i ugen. Det er så luksus, at jeg næsten ikke har nogen ord for det. Deres rengøringsfirma er i Albertslund, så det er dejlig tæt på mig, og hvor jeg bor. 

Planen er, at de kommer hver mandag, men skulle jeg få brug for dem en ekstra gang i ugen, så kan jeg bare ringe til dem. Det er som regel en fast pige, der kommer. En pige, der ikke er er bange for at tage fat. Der bliver støvsuget, vasket gulv, tørret støv af, ordnet toilet og badekar og vasker køkken ned. Og så tager hun også mit hjemmekontor, hvor der bliver fyldt op i servietbakker, håndsprit m.m. Jeg har en del klienter på besøg en gang i mellem, og til dem har jeg et lille minikøkken, hvor jeg laver te, kaffe og hvor der er en lille slikskål til de lækesultne. Også det sørger hun for at holde rent for kaffepletter. Hun tørrer mit mødebord af og børster stole. Det er virkelig skønt.

Før i tiden gjorde jeg det selv, men med årene, og efter jeg har fået mere at lave, er det blevet rart at overgive disse opgaver til andre kompetente opgaver. Så kan jeg i stedet for fokuserer på bloggen, på mit arbejde og på min familie.

Jeg skal snart have ordnet vinduer også. Det er sommertid, og man begynder ligesom at kunne skimte de støvede og beskidte vinduer lidt oftere, end man plejer. Ligeså snart solen står ind af vinduerne, så får jeg dårlig samvittighed, over at jeg ikke har fået ordnet dem endnu. Men hende fra mit nye rengøringsfirma i Albertslund fortalte, at de også tilbyder vinduespolering, hvilket jeg tror, jeg vil benytte mig af.

 

Skriv et svar