Gulvslibning i Aarhus af professionel

I fødslsesdagsgave her for et par måneder siden fik jeg den bedste fødselsdagsgave, man kunne tænke sig. Specielt hvis man er mig. Jeg fik en gulvafslibning af en gulvmand i Aarhus. Det var selvfølgelig ikke gulvmanden, der havde købt gaven til mig, men min far, som vidste, at jeg i længere tid havde været super ked af mine grimme og slidte gulve derhjemme. Han havde derfor lagt et gavekort til Gtgulveservice i en konvulet, som han gav til mig under middagen, vi spiste sammen på min fødselsdag.

Jeg blev ellevild. Jeg tror ikke, at han havde regnet med, at jeg ville blive så evig lykkelig for at få en gulvafslibning i fødselsdagsgave. Han havde derfor også købt en lille ekstra ting til mig i anledningen. Det var et par super fine øreringe, som jeg er sikker på, jeg får brugt ved mange lejligheder fremover. Men det var altså gulvafslibningen, der hittede hos mig.

Jeg kunne selv vælge, hvornår jeg ville have gulvmanden fra Gtgulve ud og lave mine gulve. Jeg ringede derfor til dem allerede dagen efter og lavede en aftale med dem. De kunne allerede komme om mandagen efter, og jeg bruge derfor weekenden på at flytte min store møbler ned i kælderen. Min far kom heldigvis og hjalp mig, og han havde hevet min bror med, så de kunne slæbe de store ting. På den måde slap jeg for en stor del af slæbet.

Mine gulve blev super fine. De nærmest skinnede, da de var færdige. Og mine stuer er bare så super lyse og indbydende nu. Jeg kan helt klart anbefale at bruge Gtgulvservice til gulvafslibning, hvis man bor i Aarhus eller omegn. De er virkelig eksperter på feltet. Nu betalte jeg ikke selv, da det var en gave fra min far, men jeg har luret deres hjemmeside, og priserne er virkelig ikke gal for en gulvafslibing. Se her!

 

This entry was posted in Bolig.

Skriv et svar