Rene skjorter med renseri i Hvidovre

Er der noget, jeg hader, så er det at stryge skjorter. Jeg hader det som bare pesten. Det er derfor, jeg altid vælger at købe tøj, der ikke skal stryges, bare for at jeg kan undslippe. Derfor er jeg blevet en lille smule småfrustreret her på det sidste, da jeg en søndag aften tog mig selv i at stryge mine kærestes mange skjorter. Det gik lige pludselig op for mig, at det havde jeg gjort de sidste mange måneder. Jeg lagde derfor strygejernet fra mig og googlede efter et renseri i Hvidovre, hvor jeg kunne smide hans mange skjorter ned. Min kæreste er smart nok. Nu jeg tænker mig om, så har han stået for madlavningen de sidste mange søndage, og han er frivilligt gået ned og handlet og er begyndt at kokkere i køkkenet. Jeg har virkelig undret mig over dette initiativ, men nu er det gået op for mig, at det er, fordi jeg her har ordnet vasketøjet. Det smarte ved hans trick er, at det er værd søndag, at han stryger skjorter til hele ugen, så han slipper for at tænke over det i hverdagen.

Stort renseri – Hvidovre

Jeg faldt over Hvidovrevask.dk på nettet og tjekkede deres priser ud. De så helt fornuftige, så jeg gik kampklar ind til kæreste og bad ham om at smide sine skjorter derned hver fredag, så jeg kunne slippe for at vaske og stryge skjorter. Min kæreste blev næsten helt rød i ansigtet, meget flov kunne jeg se.

Han nævnte ikke en gang noget til prisen. De sidste to uger har han derfor hver fredag afleveret sine skjorter efter arbejde, og så har han hentet dem lørdag formiddag. Løsningen med at smide skjorterne til rens har været overvældende god. Jeg slipper for at stryge, og min kæreste og jeg handler nu og laver mad sammen hver sødang!

Skriv et svar