Mangler du en dj til julefrokost, så læs med!

Efteråret er ved at have fået sit tag på Danmark og de velkendte visne blade ses rundt omkring i gaderne. Temperaturen falder og overgangsjakken eller vinterjakken er måske allerede fundet frem i skabet. Vi er allerede i oktober måned, og der er mange gode traditioner i vente. Det kan være rart med en masse planlægning, der sørger for man ikke stresser med de ting man skal nå i sidste øjeblik. Jeg har selv siddet i dag og tænkt over hvad jeg nu skal have klaret. Jeg er ansvarlig for årets julefrokost, og jeg har lige så stille siddet og brainstormet, hvad der skal bruges i den forbindelse, og ikke mindst hvad der skal klares af opgaver i god tid, for at det hele kan flaske sig gnidningsfrit.

I forhold til maden, er der blevet bestilt mad fra et Italiensk cateringfirma. Jeg har bestilt mad derfra før, og derfor ved jeg heldigvis, at maden er lige i skabet. Det er så lækkert, og der er nogle gode varierende italienske pastaretter. Og hvem kan ikke godt lide det? Ja, jeg spørger bare.

Derudover har jeg også købt stort med drikkevarer fra firmaet Skafte. Der fik jeg god vejledning i hvor meget øl, sodavand etc jeg skulle bruge til de ca. 200 deltagere, som der bliver til denne her julefrokost.

Jeg synes også, der i år skal være noget musik, der kan danses til, så det har jeg også sørget for. Jeg fandt noget, der hedder Dansk DJ Service, for der skal da være dj til julefrokost.

Efter en længere snak kom vi frem til, hvilken type musik, der skal bruges til festen, og der er booket dj, der er sat ind i hvilken stemning og genre, vi gerne vil have. Det gik også super fint og jeg glæder mig til deres DJ kommer og spiller. Hvis i også skal bruge dj til julefrokost, så se med her.

Skriv et svar