Hyggelig tur ude med svigerfamilien, med “fæld selv juletræ” i Roskilde

Her for næsten et års tid  tilbage, var jeg ude med kærestens familie for at finde et juletræ. De havde en større tradition med det, hvor de skulle ud på julestue og kigge på pynt, m.m. Det var min første gang med, hvilket gjorde at hele situationen var ganske ny for mig. Vi startede som sagt på en julestue. Den var ganske flot, og dejlig varm når man kom ude fra kulden af. Vi var heldigvis varm klædt på, men der er intet som at træde ind i varmen og få noget tilsvarende at drikke. Her fik vi os nemlig et kop varm kakao, mens vi gik rundt og kiggede på deres julepynt. Det var rigtig meget, og det var super flot. Jeg havde slet ikke troet der ville være så stort et udvalg. Efter at have trisset lidt rundt der, gik vi ud for at finde træet.

Jagten på vores “Fæld selv juletræ i Roskilde”

Vi tog derefter ud for at kigge efter et juletræ. Det tog godt nok lidt tid før vi fandt det rigtige. Da det først var fundet, skulle vi have frem i øksen. En del af oplevelsen var nemlig at fælde det selv. Jeg må indrømme, det tog længere end håbet og var begyndt at fryse en smule. Efter min kæreste havde “vist sig frem” en smule, med at fælde træet selv, faldt det endelig. Vi fik det slæbt afsted og hurtigt i net. Vi fik det derefter monteret til bilen og satte os ind i julestuen igen. Vi skulle nemlig have en gang glögg samt æbleskiver. Herefter tog vi hjem.

Det var generelt en rigtig hyggelig tur, dog også skide kold. Til enhver der vil prøve at tage ud og “fæld selv juletræ i Roskilde“, anbefaler jeg stærkt at prøve der hvor vi var. Det var ved Skovbruget Sandet. Her har de en stor mark med træer, samt en rigtig hygge julestue med lidt for alle. Stedet er både voksen og børne venligt, da men kan finde lidt til enhver der.

Skriv et svar