Vinterstøvler til piger i tidløst design

Forfængeligheden kommer åbenbart i en tidligere og tidligere alder. Mine lille pige på fem år, Silje, har hele sommeren plapret om, hvordan hun ønskede sig rigtige vinterstøvler til piger, når det blev efterår. Helt selvbestemmende fik hun dog lov til at være, eller ville hun være havnet med et par lyserøde candyfloss-agtig støvler, som ville falde af, så snart hun ville tag dem på. Jeg giver ikke meget for alle de der Disney-prægede vinterstøvler til piger, næ nej, min lille pige skal have rigtig kvalitet. Jeg sad sammen med hende foran computeren, hvor fandt meget smukke og bæredygtige vinterstøvler til piger på Petit Nords hjemmeside. Jeg behøvede ikke overbevise hende længe, hun var nemlig selv helt pjattet med dem.

Bæredygtighed i skandinavisk design – Vinterstøvler til piger
Vi bestilte faktisk støvlerne i sensommeren, så vi havde dem tidligt på året. Hun skulle selvfølgelig først have sine vinterstøvler til piger på, når sæsonen var på sin plads. Hun var så pjattet med sine nye vinterstøvler, at hun fik lov til at sove med dem. Designet var i ægte læder med en lille pelskant for oven, og der var ingen tvivl om, at det ville kunne varme hendes fødder godt, når først vinteren kom. Når man strøg sine hænder over læderet, kunne man tydeligt mærke, at vi havde med ægte kvalitet at gøre.

Da det endelig blev den første oktober – På med støvlerne
Da dagen endelig kom, hvor Silje skulle have sine vinterstøvler til piger på, var hun simpelthen så pave stolt. ”Se mor, jeg er en rigtig dame”, sagde hun, mens hun koket stod og drejede sig foran spejlet. Jeg må også sige, at hun virkelig så sød ud med dem på. De havde en eller anden form for tidløshed over sig, som hun de lige så godt kunne være fra tyverne – helt klassiske i looket – og så er de holdbare! Hvis du er på udkig efter vinterstøvler til piger, så kan jeg klart anbefale, at du bruger lidt tid på at kigge på Petit Nord udvalg af kvalitetsbørnesko.


Skriv et svar