Vippebuk er en nem måde at pifte dit look på

I sidste weekend blev min veninde gift og jeg fik æren af at være hendes maid of honor. Brylluppet var så fint og jeg er så glad på hendes vegne. De valgte at holde det småt i deres baghave og havde skabt den hyggeligste boheme stemning med masser af puder og lyskæder. Det var en helt magisk aften. Der blev serveret tapas og stemningen var dejlig intim.

Jeg havde gjort en del mere ud af mig selv op til brylluppet, fordi jeg skulle holde mine bedste veninde med selskab til de behandlinger hun fik inden bryllupsfesten. Hun lokkede mig blandt andet til at prøve vippebuk i København, selvom det ikke rigtig var noget jeg havde overvejet før.

Vi bestilte tid sammen til vippebuk i København K og gjorde det til en ægte venindedag. Vi spiste brunch, derefter tog vi på skønhedsklinikken, hvor vi fik vippebuk. Min veninde havde også bestilt tid til manicure, nu hvor det var hendes store dag.

Jeg må sige, at jeg er overrasket over hvor godt resultatet på vippebuk er blevet. Mine vipper syner længere og det gør bare at man ser lidt friskere ud. Der er nu allerede gået 2 uger siden vi fik dem lavet og jeg synes stadig det holder ret godt. Man plejer jo at sige at holdbarheden er op til 8 uger, så jeg synes virkelig at man får noget for pengene.

Nu hvor det har været en succes oplevelse kan jeg godt mærke, at jeg får lyst til at vedligeholde det. Det har endda givet mig mere mod på at prøve nogle flere behandlinger.  Så det kan godt være at jeg kaster mig ud i en manicure også næste gang eller måske en professionel spraytan. Det kunne min blege hud i hvertfald have godt af her i sommerperioden.

Skriv et svar