Min første blind date var en succes oplevelse

Som I jo ved så har jeg været single i et godt stykke tid nu og jeg er ikke særlig god til at tage på dates. Først og fremmest fordi jeg ikke rigtig kan finde tid eller overskud til det, men nok også fordi jeg inderst inde har været lidt bange for at åbne mig op igen.

Mit sidste forhold endte nemlig ikke særlig godt. Vi var sammen i 4 år, boede sammen og snakkede endda om bryllupsplaner og børn. Lige pludselig ud af den blå luft, bristede drømmen og min kæreste viste sig at have været utro så vi gik hver til sit. Jeg troede virkelig at jeg havde fundet den eneste ene, men jeg tog grueligt fejl.

Det er nu 1,5 år siden vi slog op og mine veninder og mor har tit prøvet at få mig ud at date igen, men jeg har simpelthen ikke været klar til det. Min veninde insisteret dog denne gang på at jeg skulle på en blind date med en hun kender. Hun mente vi ville passe godt sammen og at vi har en masse fælles ting. Jeg besluttede at gå med til det denne gang og sagde ja. Jeg var så nervøs og forestillede mig det værste.

Han inviterede mig ud på en hyggelig Café på Vesterbrogade. Det er ikke så tit jeg kommer på steakhouse i København, men det var nok en af de bedste steaks jeg meget længe har fået. Vi klikkede også godt fra starten af, så der var ingen akavet stilhed eller noget, hvilket var virkelig dejligt nu hvor jeg ikke havde været på dates længe.

Vi var på en café nær Tivoli, så efter vi havde spiste så spurgt han om vi skulle gå en tur inde i tivoli. Vi delte churros og havde det så sjovt sammen. Vi har allerede aftalt at ses igen og spise brunch på Vesterbro så det glæder jeg mig til.

Skriv et svar