Min hud har fået nyt glød – takket være Phformula

Jeg har døjet med uren hud i mange år men heldigvis er det ikke så slemt mere. Dog så har de efterladt en del mørke ar i min hud. Min veninde havde samme problem og hun tog på en skønhedsklinik i København. De hjalp hende med at få en mere ensartet og ren hud ved hjælp af Phformula.

Jeg besluttede også at starte på et forløb hvor jeg får en ansigtsbehandling i København hver måned. Jeg har nu fået to behandlinger med Phformula i København og kan allerede se en kæmpe ændring i min hud. Flere har kommenteret hvor frisk min hud ser ud og jeg kan allerede se at de mørke ar er ved at forsvinde. Ph formula er en slags eksfoliering hvor huden fornyer og reparerer sig selv. Mange tror umiddelbart at Phformula priser er høje men faktisk så koster de det samme som en typisk ansigtsbehandling. Jeg synes i hvert fald helt klart at det er det værd, og vil varmt anbefale stedet.

Jeg har også købt et par Phformula produkter som jeg fik anbefalet af min kosmetolog og som passer til mine behov. Dem bruger jeg hver dag i min morgen- og aftenrutine og jeg har været meget glad for dem.

Man glemmer lidt hvor vigtigt huden er for vores udstråling og selvtillid men nu vil jeg huske at pleje og forkæle mig selv hver måned. Det har givet mig fornyet energi og en følelse af velvære. Så det er en ny tradition jeg vil holde fast i hver måned. Jeg kan mærke at jeg allerede er helt afhængig af skønhedsbehandlinger og overvejer også at bestille tid til lash lift næste måned. Men nu må vi se om jeg har råd til det ellers må det vente.

Skriv et svar